Σε συνεχεί δράση βρίσκεται ο Andrea Mabellini

- Advertisement -

Δεν υπάρχει διακοπή στην αγωνιστική δράση για τον Andrea Mabellini.  Ο ιταλός οδηγός που τρέχει για το Clio Star και για το ERC4 έχει ένα πολύ βαρυφορτομένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πέντε αγώνες σε έξι εβδομάδες.

Ο Madellini ξεκίνησε την χρονιά στο Rally il Ciocco e Valle del Serhio στην πατρίδα του την Ιταλία στις αρχές Μαρτίου πριν πάρει τη νίκη στο ERC4, στον εναρκτήριο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της FIA στην Πορτογαλλία το Rally serras de Fafe- Cabreira e Boticas μιά εβδομάδα μετά.

Ενα δεκαπενθήμερο αργότερα εξασφάλισε την δεύτερη θέση στο Ράλι των Αζορών την περασμένη βδομάδα και απευθείας κατευθύνθηκε στο Μεξικό για το Rally of Nations Guanajuato το οποίο ξεκινά την Παρασκευή 1η Απριλίου το βράδυ. Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται πίσω στην πατρίδα του για το Ράλι του Σαν Μαρίνο.

Στο Μεξικό ο νεαρός οδηγός θα εκπροσωπήσει την ομάδα της Ιταλίας σε ένα Renault Clio Rally5, καθώς συνεργάζεται με τον κορυφαίο πιλότο του ERC Alberto Batistoli. Ο νικητής του Ράλι Fafe Nil Solans λαμβάνει επίσης μέρος για την ισπανία καθώς και ο συμπατριώτης του Pep Bassas.

Είχαμε λίγη προετοιμασία για το Ράλι Εθνών του Μεξικού, αλλά μόνο μέσα από το βίντεο» δήλωσε ο Mabellini «εξακολουθούμε να περιμένουμε να φτάσει το αυτοκίνητο μας, καθώς η ώρα του αγώνα πλησιάζει, νομίζω ότι θα είναι δύσκολο για εμάς ειδικά με το μικρό μας αυτοκίνητο». Για να συμπληρώσει: «Θα δούμε τι θα φέρει αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά για εμάς θα είναι μεγάλη υπόθεση να ολοκληρώσουμε τον αγώνα»

Για να ακολουθήσει ένα τόσο πολυάσχολο πρόγραμμα σημαίνει ότι ο Mabellini σπάνια ήταν στο σπίτι τις τελευταίες εβδομάδες.

Ενώ αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει πίεση στις σχέσεις πολλών ανθρώπων είναι τυχερός που η φίλη του Virginia Lenzi τον ακολουθεί καθώς είναι η συνοδηγός του για πέντε σχεδόν χρόνια.

« Η συνεργασία με την Virginia Lenzi είναι εκπληκτική, έχουμε συνδεθεί εδώ και περίπου πέντε χρόνια και ξέρει τα πάντα για μένα, είναι σημαντικό για εκείνη να είναι στο αυτοκίνητο γιατί ξέρει πότε φοβάμε λίγο ή κάτι τέτοιο και ξέρει πως να με ηρεμήσει, είναι τέλειο για μένα».

ΠΗΓΗ: ERCFIA.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,798ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -