Σίγουρος για την προετοιμασία της Εσθονίας είναι ο Andrea Adamo

- Advertisement -

Με το WRC να επιστρέφει στη ενεργό δράση αυτή την εβδομάδα, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγο της πανδημίας του κορονωϊού από τον Μάρτιο, ο επικεφαλής της Hyundai Motorsport Team Andrea Adamo μιλάει για μερικά σημαντικά σημεία πριν από το Ράλι Εσθονίας που θα γίνει 4 με 6 Σεπτεμβρίου.

Μιλά για την ετοιμότητα της ομάδας του για την επανεκκίνηση της σεζόν στο wrc.com.

Πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμάσεις την ομάδα για την Εσθονία;

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν η διαχείριση των διαδικασιών COVID. Έχουμε πολλούς ανθρώπους στην ομάδα και έχει γίνει περίπλοκο να βεβαιωθούμε ότι έχουμε κάνει τεστ όλοι στη Γερμανία, και στη συνέχεια να βεβαιωθούμε ότι έχουμε όλα τα αποτελέσματα πίσω πριν κάνουμε τις επόμενες δοκιμές στην Εσθονία. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος ζωής τώρα, κανείς δεν λέει ότι θα είναι διαφορετικό μόνο επειδή εργαζόμαστε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Αλλά για να προετοιμάσουμε την ομάδα, είμαστε έτοιμοι. Επιστρέψαμε στο εργοστάσιο από το τέλος του κλειδώματος και η προετοιμασία των αυτοκινήτων ήταν μια χαρά.

Είχατε τα αυτοκίνητα να ανταγωνίζονται σε διάφορα ράλι – αυτό βοήθησε τις προετοιμασίες;

Ήταν πολύ σημαντικό για τους μηχανικούς, για τους οδηγούς, τους συνοδηγούς και όλους όσους βγήκαμε και κάναμε αγώνες. Οι δοκιμές είναι καλές, αλλά ο ανταγωνισμός είναι κάτι διαφορετικό. Αλλά επίσης, χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε στους αγώνες, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάναμε κάποιες ενεργοποιήσεις για τους χορηγούς μας και για τα τμήματα μάρκετινγκ.

Ο Ott Tänak μίλησε για τα βήματα που έγιναν με το i20 Coupe WRC σε γρήγορα ράλι. Πόση εμπιστοσύνη σας δίνει πριν από αυτήν την εβδομάδα;

Είναι ωραίο να ακούω ότι έχει εμπιστοσύνη στο αυτοκίνητο και είναι ωραίο να ακούω τα σχόλιά του στο τέλος της νίκης του στο Ralli Lõuna-Eesti νωρίτερα αυτό το μήνα. Η Εσθονία θα είναι ένα σκληρό ράλι, αλλά έχουμε εργαστεί πολύ, ας δούμε πώς ήταν η δουλειά μας.

Ο Thierry Neuville έμοιαζε να χάνει κάποιο ρυθμό στη δοκιμαστική εκδήλωση στην Εσθονία…

Ήταν καλό να βγάζουμε τον Thierry σε αυτόν τον αγώνα – η Εσθονία θα είναι ένα αρκετά συγκεκριμένο ράλι. Ήταν χρήσιμο για αυτόν να πάει εκεί και να πάρει κάποια εμπιστοσύνη σε αυτούς τους δρόμους και ξέρω ότι είναι πολύ πρόθυμος να επιστρέψει στη δράση ξανά.

Υπάρχει η αίσθηση ότι επιστρέφουμε στο φυσιολογικό αυτή την εβδομάδα;

Δεν ξέρω αν αυτή είναι φυσιολογική ζωή. Δεν νομίζω. Υπάρχουν πολλά, πολλά πράγματα που προκαλούν περισσότερο άγχος αυτή τη στιγμή, όπως ο αριθμός των κρουσμάτων coronavirus που έχουμε σε διαφορετικές χώρες και τι μπορεί να σημαίνει. Οι καταστάσεις στον κόσμο είναι αρκετά ασαφείς και αλλάζει πολύ. Έχουμε αυτό και προφανώς έχουμε αυτήν την τρέχουσα σεζόν για να δουλέψουμε και μετά έχουμε τους κανόνες για το 2022.  Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κάποιο άγχος τώρα. Αλλά είναι μια πρόκληση για την οποία είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε να δούμε το πρωτάθλημα να επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -