Σημαντική συμφωνία συνεργασία πραγματοποίησε η Spyker

- Advertisement -

H Spyker είναι μια μικρή Ολλανδική αυτοκινητοβιομηχανία που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το 2017 είχε κάνει την τελευταία της εμφάνιση όταν παρουσίασε το C8 Preliator Spyder, με έναν V8 κινητήρα της Koenigsegg στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Έκτοτε δεν υπήρχε καμία ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της Spyker, για να κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου η είδηση ότι η εταιρία σύναψε συμφωνίες συνεργασίας με τις αγωνιστικές ομάδες BR Engineering και SMP Racing, καθώς και την εταιρία marketing Milan Morady.

Με τα νέα δεδομένα ο επιχειρηματίας Boris Rotemberg ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων της SMP Racing και της BR Engineering μαζί με τον συνεργάτη του Michail Pessis συνιδιοκτήτη της SMP Racing Monaco καθώς και ο ιδιοκτήτης της Milan Morady SA στο Λουξεμβούργο και της R-Company GmbH Γερμανίας και ο Victor R. Muller Διευθύνων Σύμβουλος της Spyker Ltd ανακοίνωσαν μια εκτεταμένη συνεργασία μεταξύ των πάραπάνω εtαιρειών και του ομίλου Spyker.  

Στην επίσημη ανακοίνωση της Spyker αναφέρεται ότι η συνεργασία με τις ποιο πάνω εταιρείες με επικεφαλής την BR Engineering η οποία έχει τεράστια εμπειρία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, την SMP Racing που έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις στα σπορ αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων και τις 24 ώρες του Le Mans και της Milan Morady ως επαγγελματικής εταιρείας σχεδιασμού και μάρκετινγκ θα της επιτρέψουν να συνεχίσει τις δραστηριότητές της και να βγάλει στην παραγωγή τρία μοντέλα που έχει ήδη παρουσιάσει. Αυτά είναι το C8 Preliator, το D8 Peking-to-Paris SSUV και το B6 Venator

Η εταιρία αναφέρει ότι αν όλα πάνε βάσει προγραμματισμού,  το Spyker C8 Preliator θα κυκλοφορήσει το 2021.

Ο Michail Pessis ιδιοκτήτης της Milan Morady SA δήλωσε σχετικά: « Από τότε που είχαμε παραγγείλει μαζί με τον Boris Rotemberg το πρώτο μας Spyker πριν από μια δεκαετία ερωτευθήκαμε με πάθος την ομορφιά και την χειροτεχνία αυτών των χειροποίητων σπορ αυτοκινήτων. Από το 2015 η συνεργασία με τον Spyker εντατικοποιήθηκε μέσων της Milan Morady SA, η οποία καταλήγει τώρα στη συμφωνία συνεργασίας που ανακοινώνουμε. Επιπλέων η BR Engineering και η Milan Morady SA έχουν ήδη εμπλακεί τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή ενός αριθμού Spyker C8 Ailerons στη λεγόμενη περιορισμένη έκδοση BR στις γερμανικές εγκαταστάσεις μας».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Spyker είχε μερικά πολύ σκληρά χρόνια από την κατάρρευση της SAAB Automobille AB το 2011. Με αυτήν την συνεργασίααυτές οι μέρες έχουν τελειώσει σίγουρα και η Spyker θα γίνει σημαντικός παίκτης στο τμήμα της αγοράς σούπερ σπορ αυτοκινήτων.

Η R-Company, μια αποκλειστική εταιρεία συντονισμού αυτοκινήτων με εσωτερικές εγκαταστάσεις παραγωγής Carpon και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην αγορά σπορ αυτοκινήτων, είναι ένας άλλος συνεργάτης σε αυτόν τον νέο όμιλο εταιρειών.

Προς μεγάλη χαρά των παγκόσμιων ιδιοκτητών των 265 αυτοκινήτων Spyker που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, το τμήμα εξυπηρέτησης και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης θα βρίσκονται και στις νέες γερμανικές εγκαταστάσεις παραγωγής.

Επίσης, για το 2021, το άνοιγμα του πρώτου διεθνούς Flagship Store της Spyker έχει προγραμματιστεί στο Μονακό για να παρουσιάσει τα χειροποίητα μοντέλα Spyker στους απαιτητικούς πελάτες του στο σωστό περιβάλλον. Περαιτέρω καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν αργότερα.

Είναι αυτονόητο ότι η Spyker σκοπεύει να επανέλθει στη διεθνή αγωνιστική αρένα μέσω της συνεργασίας της με την SMP Racing και για άλλη μια φορά να πάρει ισχυρό πόδι στα μηχανοκίνητα αθλήματα. Και οι δύο επιχειρηματίες δήλωσαν ότι είναι πλήρως παρακινημένοι και αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη συνεργασία με τη Spyker:

«Ανυπομονούμε πραγματικά να γίνουμε μέρος αυτού του νέου κεφαλαίου για την επική μάρκα Spyker. Ο όμιλος εταιρειών μας θα λανσάρει επιτυχώς τη μάρκα Spyker στο πρωτάθλημα των καλύτερων σούπερ σπορ αυτοκινήτων στον κόσμο.”

Ο Victor R. Muller, Διευθύνων Σύμβουλος της Spyker είπε: «Η συμφωνία συνεργασίας που υπογράψαμε σήμερα, είναι το υψηλό φως των μηνών της αδιάκοπης προσπάθειάς μας να οικοδομήσουμε μια σταθερή εταιρεία Spyker που διαθέτει τόσο τεχνικά όσο και οικονομικά μέσα για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής. Η ευγνωμοσύνη μου απευθύνεται στον Boris Rotemberg και τον Michail Pessis για την εμπιστοσύνη που και οι δύο μας εμπιστεύτηκαν ».

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -