Σταματά η Porsche τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα

- Advertisement -

H Porsche θα σταματήσει να προσφέρει πετρελαιοκίνητες εκδόσεις στα μοντέλα της δήλωσε διευθύνω σύμβουλος τις σε εβδομαδιαία εφημερίδα ανταποκρινόμενη στις όλο και πιο αυστηρές απαιτήσεις της ΕΕ για περιορισμό των εκπομπών CO2.

«Δεν θα υπάρχουν πλέον αυτοκίνητα πετρελαίου από την Porsche στο μέλλον»  δήλωσε ο Oliver Blume σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Bild am Sonntag

«Ποτέ δεν έχουμε αναπτύξει και παράξει κινητήρες ντίζελ από μόνοι μας. Η εικόνα της Porsche έχει πληγεί και το diesel gate και μας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα»

Η Porsche έχει πουλήσει ντίζελ αυτοκίνητα την τελευταία δεκαετία δήλωσε στην Bild am Sonntag. Η Volkswagen που ήταν ο προμηθευτής κινητήρων έχει παραδεχθεί ότι εξαπάτησε σκόπιμα τις δοκιμές εκπομπών ντίζελ, στέλνοντας κύματα σοκ μέσων των αυτοκινητοβιομηχανιών και προκαλώντας καταστολή σε πωλήσεις σε ολόκληρο τον κλάδο των ρυπογόνων πετρελαιοκινητήρων.

Ο Oliver Blume ανάφερε επίσης ότι η Porsche θέλοντας να ανεβάσει το κύρος του ονόματος της έχει επικεντρωθεί σε προϊόντα που φέρουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά. « Να είναι συναισθηματικά, ισχυρά βενζινοκίνητα και υβριδικά αυτοκίνητα και από το 2019 στην γκάμα θα περιλαμβάνει και ηλεκτροκίνητα οχήματα»

Παράλληλα έδωσε και την διαβεβαίωση ότι οι σημερινοί ιδιοκτήτες των μοντέλων Porsche με πετρελαιοκινητήρες δεν πρέπει να ανησυχούν καθόλου καθώς θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται τόνισε ο Blume.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -