Στην Κύπρο η P1 Racing Fuels…

- Advertisement -

Στην Κύπρο βρίσκεται από τα μέσα του Αυγούστου η P1 Racing Fuels μια αναπτυσσομένη εταιρεία στην κατασκευή αγωνιστικού καυσίμου. Αποκλειστική εισαγωγή της Lubritech Cyprus. Αποκλειστικός προμηθευτής καυσίμου της FIA για το πρωτάθλημα ERC και του πρωταθλήματος World RallyCross Championship.

Η  P1 Racing Fuels δημιουργήθηκε μόνο με μία πρόθεση  να αναπτύξει τα καύσιμα αγώνων με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο.  Ακολουθώντας μια προσέγγιση που βασίζεται σε δεδομένα, έχουν ξοδέψει σημαντικούς πόρους για την έρευνα εξωτικών χημικών συστατικών και την ανάπτυξη νέων σκευασμάτων. Η διαδικασία έρευνας, παραγωγής και αξιολόγησης βελτιώθηκε σε μια κατάσταση όπου βρίσκονται σε θέση να αναπτύξουν γρήγορα προσαρμοσμένες συνθέσεις για διάφορες εφαρμογές αγώνων.

Πλήρεις λύσεις που παρέχονται παγκοσμίως

Στην αποστολή τους να επιτρέψουν την επιτυχία των πελατών τους, βλέπουν τα καύσιμα ως ένα μόνο μέρος της λύσης που παρέχεται. Από την προσαρμοσμένη διαμόρφωση, την κατασκευή, την παγκόσμια εφοδιαστική έως τις υπηρεσίες επί τόπου – όπως ανεφοδιασμός οχημάτων ή ανάλυση καυσίμων – παρέχουν κορυφαίες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες τους να επικεντρώνονται στις βασικές τους δραστηριότητες – κερδίζοντας αγώνες!

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -