Στην πρωτοπορία πέρασε ο Ott Tanak

- Advertisement -

Απίστευτο όμως αληθινό ηταν η σειρά του Andreas Mikkelsen να πληγεί από προβλήματα στην εναρκτήρια ειδική του απογευματινού σκέλους την SS11 για να χάσει χρόνο τα ελαστικά του αυτοκινήτου του αλλά και την πρωτοπορία του αγώνα που έχει περάσει στον Ott Tanak.

O Εσθονός γίνεται πλέον ο τέταρτος πρωτοπόρος του αγώνα μετά τους Neuville, Ogier και Mikkelsen και όπως εξελίσσεται ο αγώνας κανένας δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη.

Ο Jari-Mati Latvala συμπλήρωσε την ειδική αναφέρνωντας ότι έχει υδραυλικό πρόβλημα και σταμάτησε στο ίδιο σημείο που σταμάτησε το πρωί ο Neuville για να κάνει επιδιορθώσεις και βρίσκεται πλέων στην δεύτερη θέση γενικής με +13.0s.

Από την πλευρά του ο Sebastien Ogier σταμάτησε στα μέσα της ειδικής το πλήρωμα βρίσκεται εκτός αυτοκινήτου και το αυτοκίνητο παραμένει σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  Mikkelsen τέθηκε εκτός μάχης με μηχανικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο του ενώ είχε υποχωρήσει στην 4η θέση.

Δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην ειδική πέτυχε ο Elfyn Evans που ανέβηκε στην 7η θέση γενικής. Στην χαμηλότερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Paddon από τη Νέα Ζηλανδία με το Hyundai i20. O Suninen πέρασε στην 5η θέση γενικής ακολουθούμενος από τον Breen με το Citroen C3

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -