Στην WRC3 με στόχο τον τίτλο ο Kajetan Kajetanowicz

0
30

O δημοφιλής Πολωνός Οδηγός Kajetan Kajetanowicz θα επιστρέψει στο WRC3 αυτή τη σεζόν με μοναδικό στόχο να διεκδικήσει ένα παγκόσμιο τίτλο.

Ο τριπλός πρωταθλητής ευρώπης θα αγωνιστεί σε ένα πρόγραμμα επτά αγώνων κάνωντας αρχή από το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας του επόμενου μήνα 22-25 Απριλίου.

Θα τρέξει με ένα Skoda Fabia Rally 2 που προετοιμάστηκε από την Ισπανική εταιρεία RaceSeven. Οι υπόλοιποι αγώνες στους οποίους θα λάβει μέρος δεν έχουν ακόμη επιβαιωθεί.

Ο Πολωνός οδηγός της Lotos Rally Team ξεκινά της σεζόν ως ένα από τα φαβορί τίτλου μετά την ολοκλήρωση της περσινής χρονιάς στην Τρίτη θέση του πρωταθλήματος μετά από μια σκληρή μάχη για τον τίτλο ανάμεσα στους Jari Hutunen και Marco Bulacia στον τελευταίο αγώνα στην Ιταλία. Οι περσινοί ανταγωνιστές του Hutunen και Bulacia εντάχθηκαν φέτος στην  WRC2.

Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη σεζόν του Kajetan Kajetanowicz στο WRC ο οποίος θα έχει για συνοδηγό τον συμπατριώτη του Maciej Szczepaniak. To Πολωνικό δίδυμο τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην WRC3 το 2019 ενώ στο Ράλι Τουρκίας στους δύσκολους δρόμους μετρά δυό συνεχόμενες νίκες.

Ο Kajetanowicz αποκάλυψε τα νέα χρώματα του Fabia και ανάφερε ότι όσο περισσότερη εμπειρία απέκτησε στο WRC  τόσο περισσότερο συνειδητοποίησε πόση δουλειά απαιτείται για μια πλήρη εμπλοκή για διεκδίκηση του τίτλου.

« Θα αντιμετωπίσουμε επτά αγώνες του WRC και αυτή η χρονιά φαίνεται να είναι ακόμη πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Εχουμε επιλέξη το ίδιο αυτοκίνητο φέτος που μα οδήγησε στην κορυφαία τριάδα το 2020. Αισθάνομαι σίγουρος για αυτό το αγωνιστικό και η εμπειρία οι ρουτίνες και η ρύθμιση μας σίγουρα θα αποδώσουν. Αισθανόμαστε τεράστια υποστήριξη από την ισπανική RaceSeven και το ομαδικό πνεύμα στο σέρβις τροφοδοτά τα κίνητρα μας»

Συνεχίζοντας ανάφερε: «Τερματίσαμε στην Τρίτη θέση της κατηγορίας, τερματίσαμε στην δεύτερη, μπορείτε πλέων να μαντέψετε ποια θα είναι η απόλυτη ικανοποίηση. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, θα αγωνιστούμε για το πρώτο μας τίτλο, αυτός είναι ο στόχος, πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα δώσουμε τα πάντα και μερικές φορές και κάτι παραπάνω για να το πετύχουμε»

ΠΗΓΗ: wrc.com