Στις 27 Ιανουαρίου το 1ον enduro sprint στην Αγία Νάπα

- Advertisement -

H Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας-ΚΟΜ αποφάσισε την προκήρυξη πρωταθλήματος Enduro Sprint για το 2018-19. Για το σκοπό αυτό κυκλοφόρησε συμπληρωματικούς κανονισμούς που θα διέπουν το πρωτάθλημα και τους αγώνες.

Ευθύνη για την διοργάνωση των αγώνων αναλαμβάνουν μόνο οι λέσχες μέλη της ΚΟΜ και οι αγώνες πρέπει να είναι σύμφωνα με τις αθλητικές διατάξεις την ΚΟΜ, των παραρτημάτων και του πειθαρχικού κώδικα αγώνων μοτοσικλέτας.

Την προκύρηξη του κάθε αγώνα και τον ειδικό κανονισμό του αγώνα που θα συμπληρώνει το γενικό κανονισμό θα καταρτίζει η κάθε διοργανώτρια λέσχη και θα εγκρίνεται από την ΕΘ.Ε.Α.Μ.

Στο τέλος της χρονιάς θα ανακηρυχθεί επαθλούχος Overall και επαθλούχος για τις κατηγορίες Champion, Motocross Bikes, Enduro Bikes, Open MX, Open Enduro, Quads Racing, Quads Enduro, Quads leisure 4WD, Baggy off Road.

Η Λέσχη φίλων Μοτοσικλέτας Αμμοχώστου διοργανώνει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου του 1ον  αγώνα enduro sprint που θα πραγματοποιηθεί στο Δάσος Αγίας Νάπας.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας ΚΟΜ και αναμένεται να είναι πολύ διασκεδαστικός αλλά και μοναδικός σε θέαμα.

Οι οργανωτές του αγώνα επέλεξαν ένα πολύ όμορφο χώρο για την διοργάνωση του αγώνα ώστε αυτός να είναι άκρως ενδιαφέρων και περιπετειώδη λόγω της μορφολογίας του εδάφους και του περιβάλλοντος. Από την άλλη θα προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία και γνωριμία του δάσους Αγίας Νάπας στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα.

Η όλη διαδρομή θα είναι κυκλική και ο κάθε ένας διαγωνιζόμενος θα χρονομετρηθεί τρείς φορές και αυτός που θα έχει και το χαμηλότερο χρόνο μετά το άθροισμα όλων των χρονομετρημένων διαδρομών θα είναι ο νικητής του αγώα.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στον αγώνα μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τους οργανωτές του αγώνα την Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Αμμοχώστου

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -