Στο ηλεκτρικό Fiat 500 διάκριση «Red Dot Award 2020»

- Advertisement -

Το ηλεκτρικό Fiat 500, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου FCA, κατέκτησε το “Red Dot Award 2020”, μια από τις πλέον σημαντικές διακρίσεις στο χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat διακρίθηκε στην κατηγορία “Design Concept” και είναι έτοιμο να φέρει επανάσταση στις αστικές μετακινήσεις, με το Ιταλικό του στιλ αλλά και την κορυφαία τεχνολογία που φέρει. Το ηλεκτρικό 500, έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την οικογένεια του δημοφιλούς μοντέλου, το οποίο με την πρόσφατη προσθήκη επιλογής και με υβριδικό σύστημα, συνεχίζει να κυριαρχεί στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Το σημαντικό αυτό βραβείο για το χώρο του σχεδιασμού απονεμήθηκε στο Ιταλικό μοντέλο από την κριτική επιτροπή του θεσμού που αποτελείται από 21 διακεκριμένους σχεδιαστές απ’ όλο τον κόσμο. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου FCA κέρδισε την εκτίμηση των κριτών χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό και την ικανότητα του να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Ένα χρόνο πριν, το Fiat Centoventi Concept είχε κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κέντρου σχεδιασμού του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles.

Ένα αντικείμενο πόθου, με το αξεπέραστο στιλ του 500. Σε μια εποχή που η αυτοκίνηση οφείλει να είναι πιο συνδεδεμένη, αυτόνομη και φιλική προς το περιβάλλον, με όλο και πιο αυστηρές προδιαγραφές, το Fiat 500 για ακόμα μια φορά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Δεν είναι απλά μια επανάσταση, αλλά η «μετενσάρκωση» του πνεύματος που μπορεί να εμπνεύσει την αλλαγή.

Ο θεσμός “Red Dot Award” ξεκίνησε το 1955 και μέσα στην πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες διακρίσεις στο χώρο του βιομηχανικού σχεδιασμού, αποτελώντας σημαντική διάκριση για κάθε εταιρεία που δίνει έμφαση στον τομέα του σχεδιασμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένου ανεξάρτητους επαγγελματίες στο χώρο του σχεδιασμού που αξιολογούν τα προϊόντα όσον αφορά στην πρακτικότητα, στην αισθητική, στην ποιότητα και στην πρωτοτυπία. Τη φετινή χρονιά οι συνολικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 4.100 από 187 χώρες.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -