Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Rally di Roma Capitale από τον Andrea Adamo

- Advertisement -

Ο Andrea Adamo, επικεφαλής της ομάδας της Hyundai Motorsport, επαίνεσε τους διοργανωτές του Rally di Roma Capitale, εναρκτήριου γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι και καθώς το παρακολούθησε από κοντά ξεχώρισε δύο οδηγούς που εντυπωσίασαν σε απόδοση στο i20 R5 της Hyundai.

Ο ασφάλτινος αγώνας σηματοδότησε το πρώτο ράλι σε διεθνές επίπεδο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία με το κορωνοϊό και σταμάτησαν τα πάντα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με το που ξεκίνησαν οι χαλαρώτητες στους περιορισμους η Ιταλία ανάλαβε να διοργανώσει συτό τον αγώνα που πέραν από εναρκτήριος για το ERC αποτελούσε και μέρος του ιταλικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα αποτελούσε και εκδήλωση Rally Stars που σε αυτή έλαβαν μέρος και άλλοι οδηγοί. Εκτός από την παρακολούθηση των Dani Sordo και Pierre-Louis Loubet που σημείωσαν το ένα-δύο στην Rally Stars, ο Adamo παρακολούθησε αρκετές δυνατές επιδόσεις από τους οδηγούς του Hyundai i20 R5 που έχουν εγγραφεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA.

09 BREEN Craig (IRL), NAGLE Paul(IRL), Team Team MRF Tyres, Hyundai i20 R5, action during the 2020 Rally di Roma Capitale, 1st round of the 2020 FIA European Rally Championship, from July 24 to 26, 2020 in Rome, Italy – Photo Gregory Lenormand / DPPI

Περιλάμβαναν τον Craig Breen, ο οποίος τερμάτισε τέταρτος συνολικά σε μια είσοδο της Team MRF Tyres και τον Grégoire Munster της Hyundai Customer Racing Junior Driver, ο οποίος ήταν τέταρτος στο ERC1 Junior και έβδομος στην γενική κατάταξη.

«Ο Craig έκανε καλή δουλειά στο Hyundai i20 R5», δήλωσε ο Adamo. «Γνωρίζουμε ότι το MRF αυξάνει την ανάπτυξη των ελαστικών του και πιέζει πολύ σκληρά. Δεν είναι εύκολο να έρθεις σε ένα πρωτάθλημα τόσο δύσκολο όσο το ERC και να είσαι αμέσως τόσο ανταγωνιστικός με τους άλλους. Μερικοί από τους χρόνους στις ειδικές έχουν δείξει ότι ο ρυθμός και η απόδοση είναι εκεί, οπότε πρέπει απλώς να το παρακολουθήσουν. Ο Craig είναι ο τύπος που τους δίνει την υποστήριξη και την εμπειρία που χρειάζονται. Η BRC Racing Team κάνει τη συνηθισμένη καταπληκτική προσπάθειά της.

«Θα μπορούσε επίσης να είναι μια χρήσιμη αναφορά για τους νέους οδηγούς που είχαμε μαζί μας εδώ. Ο Grégoire Munster είχε ένα συνεπές ράλι σε αυτούς τους δύσκολους δρόμους και είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος με τα επιτεύγματά του.

«Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω μερικές λέξεις για τον Jean-Baptiste Ley από το Eurosport για το θερμό καλωσόρισμα που μας έδωσε, και στη FIA, την ACI Sport και τον Bruno De Pianto, διοργανωτή του Rally di Roma Capitale, που μου επέτρεψαν να είμαι εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο. Η απόλυτη φιλοδοξία και προσπάθεια που έχουν καταβάλει για να διοργανώσουν αυτό τον αγώνα ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, και ειδικά υπό συνθήκες COVID-19, είναι καταπληκτική. Μόνο άτομα με τέτοιο όραμα, αποφασιστικότητα και πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, οπότε τους ευχαριστούμε ».

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -