Συναντήθηκαν ΚΟΑ με Φοίβο Ζαχαριάδη

- Advertisement -

Μεταξύ άλλων θεμάτων συζήτησαν και το θέμα παραχώρησης γής για δημιουργία του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Νωρίτερα σήμερα η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (KOA) την οποία εκπροσωπούσαν ο Πρόεδρος της κύριος Μανώλης Κουλουμάς και ο Αντιπρόεδρος κύριος Άνδρος Αντωνίου είχαν συνάντηση με τον κύριο Φοίβο Ζαχαριάδη Σύμβουλο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για αθλητικά θέματα.

Στη συνάντηση συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και συζήτησαν και το θέμα παραχώρησης γής για την δημιουργία εκ μέρους της Ομοσπονδίας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Εκ μέρους του κυρίου Φοίβου Ζαχαριάδη έχει τονιστεί η θετική προσέγγιση και το θέμα αυτό θα προωθηθεί άμεσα σε όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς για επίτευξη το συντομότερο του στόχου δημιουργίας της εν λόγο πίστας.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κύριο Φοίβο Ζαχαριάδη.

Στην κεντρική φωτογραφία από αριστερά ο Πρόεδρος της ΚΟΑ κ. Μανώλης Κουλουμάς, ο κ. Φοίβος Ζαχαριάδης και ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΑ κ. Άνδρος Αντωνίου.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,742ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -