Συνέχεια με διπλό αγώνα Drift

- Advertisement -

Για το Παγκύπριο πρωτάθλημα Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται ο δεύτερος και τρίτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil. Ο αγώνας διοργανώνεται από το Power Drift Club στην πίστα Achna Speed Way και θα ξεκινήσει, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 10:00 το πρωί. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά την προθέρμανση και ακολούθως θα γίνουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα. Οι δύο αγωνιστικές μέρες θα κορυφωθούν με τις διπλές μονομαχίες, οι οποίες αναμφίβολα κεντρίζουν το ενδιαφέρων των θεατών.

Στο σχεδιαστικό κομμάτι θα ακολουθηθεί και πάλι η λογική του King of Europe από όπου και οι κριτές του αγώνα, με εξαιρετικά ακραίες και επιθετικές γραμμές, ψηλή ταχύτητα και μεγάλες γωνιές. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος σε κάθε αγώνα και το παραμικρό λάθος κοστίζει στη βαθμολογία του εκάστοτε οδηγού. Θα διεξαχθούν δύο εντελώς διαφορετικοί αγώνες αφού θα γίνουν δύο διαφορετικοί σχεδιασμοί από τους κριτές του αγώνα.

Με την αφρόκρεμα του Κυπριακού Drift να δηλώνει παρών προμηνύονται δυνατές μάχες με απώτερο στόχο τη νίκη και τους βαθμούς. Στην κατηγορία Pro ο νικητής του πρώτου αγώνα Δαύιδ Δαύιδ παρουσιάζεται πιο ανεβασμένος και ώριμος από ποτέ και φυσικά έτοιμος να κάνει το δύο στα δύο. Ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Χριστοφόρου «’Ελα Κόκο», με το νέο του αγωνιστικό είναι ένας οδηγός που συγκαταλέγετε πάντα στα φαβορί για τη νίκη ενώ σημείο αναφοράς είναι και η επιστροφή με καινούργιο αγωνιστικό του Πάμπου Χαραλάμπους ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα. Στην ίδια κατηγορία υπάρχουν και άλλοι πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί οδηγοί όπως οι Κυριάκος Μάριου «Τσόδας», Νικόλας Νικόλα «Πατακ», Σέργιος Γρηγορίου, Πάμπος Νικολάου, Άντρος Αντωνίου αλλά και ο νεαρός Ελλαδίτης Σταύρος Γρίλλης, οδηγός που συμμετείχε σε αγώνες στο εξωτερικό έχοντας την Κυπριακή σημαία στο αγωνιστικό του. 

Στην κατηγορία Semi Pro ο νικητής του προηγούμενου αγώνα  Αντρέας Νέστωρας θα κυνηγήσει ξανά την πρωτία, ενώ αντίπαλο δέος είναι ο έμπειρος Πόλυς Κωνσταντίνου. Δυνατός αναμένεται και ο Ηλίας Γρύλλης ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις στην πρεμιέρα καταφέρνοντας να πάρει την πρώτη θέση στα μονά βαθμολογημένα. Επίσης, στον αγώνα θα αγωνιστεί για ακόμα μια φορά ο νεαρότερος οδηγός στο Κυπριακό πρωτάθλημα, ο Ελλαδίτης Παύλος Σαμαράς.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift 2020 είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -