Συνέχεια με Trial Tiger Rally 2020 στις 12-13 Σεπτεμβρίου

- Advertisement -

Ζήσε και εσύ την εμπειρία!!! Έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις την θρυλική ειδική διαδρομή της Άλασσας – Πέρα-Πεδί με δύο περάσματα, να ζήσεις την εμπειρία του Service Park και να δοκιμάσεις την ικανότητα σου σε ρυθμούς ράλι.

Με αυτή την ανάρτηση στο Facebook η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού προαναγγέλει τον επόμενο 3ο γύρο του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ράλι το Trial Tiger Rally 2020 που θα γίνει 12-13 Σεπτεμβρίου.

Ηδη έχουν κυκλοφορήσει οι κανονισμοί του αγώνα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπρορούν να τους εξασφαλίσουν από την διοργανώτρια Λέσχη ή από την επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ο αγώνας είναι εις μνήμη του Ανδρέα Πικκη και η εκκίνηση του θα γίνει το Σαββάτο 12 Σεπτεμβρίου στις 14:30 από το MyMall στη Λεμεσό εκεί που θα γίνει και ο τερματισμός στις 16:25. Η τελετή της απονομής των επάθλων θα γίνει στον ίδιο χώτο στις 19:00.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχουν κυκλοφορήσει ο αγώνας θα είναι μεικτής επιφανείας άσφαλτος και χώμα. Θα καλύψει συνολικά 520 περίπου χιλιόμετρα από τα οποία τα 100.76χλμ αγωνιστηκά που θα περιλαμβάνουν 8 συνολικά ειδικές διαδρομές τέσσερις επαναλαμβανόμενες.

Την πρώτη μέρα του αγώνα το Σάββατο θα γίνουν οι ειδικές Κυβίδες – Αλασσα και Λάνεια – Λάνεια με δυό περάσματα η κάθε μια.

Την Κυριακή το αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυό περάσματα από τις ειδικές Λάγεια – Καλαβασός και Άλασσα – Πέρα Πεδί.

Περισσότερα για τον αγώνα θα δώσουμε σε μεταγενέστερο στάδιο.  

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -