Συνέχεια του ERC με Rally Fafe Montelongo

- Advertisement -

H συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι μεταφέρεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πορτογαλλία για το Rally Fafe Montelongo. Ο αγώνας εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στο αναθεωρημένο αγωνιστικό ημερολόγιο του 2020 μετά τις αναβολές αλλά και ακυρώσεις αγώνων σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα λόγο της πανδημίας με τον κορονωϊό.

Τα πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή είχαν την δυνατότητα μέχρι το μεσημέρι να πραγματοποιήσουν τις αναγνωρίσεις των ειδικών πριν από την πραγματοποίηση του Shakedown στις 16:00 τοπική ώρα.

Με τη συμπαγή μορφή που γίνονται οι αγώνες για το 2020 δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για προετοιμασία σε συνθήκες αγώνα και έτσι στην διαδρομή των 3,30 χλμ θα κάνουν το αγωνιστικό ζέσταμα καθώς η σειρά εκκίνησης στον αγώνα αύριο θα είναι σύμφωνα με την κατάταξη του πρωταθλήματος οδηγών

Ο πολλαπλός ισπανός πρωταθλητής Ivan Ares που είναι σε μεγάλη φόρμα μετά την επανέναρξη των αγώνων από την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, ένας τακτικός επισκέπτης στο Rally Fafe Montelongo δίνει και φέτος το παρών του σε ένα Hyundai i20 R5.

Μαζί με αυτόν ακόμη δυό συμπατριώτες του οδηγοί που τρέχουν επίσης με αγωνιστικά Hyundai i20 R5. Οι Surhayen Pernia και Francisco Lopez.

Το παρών του στον αγώνα δίνει και ο Pauric Duffy Ιρλανδός στην καταγωγή και κάτοικος Πορτογαλλίας που θα έχει για συνοδηγό τον Jeff Case του οποίου ο αδελφός Philip Case διαχειρίζεται την εταιρεία PCRS που έχει την ευθύνη προετοιμασίας των αυτοκινήτων Hyundai i20 5 των Duffys και Callum Devine.

ΠΗΓΗ: ERC.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,430ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -