Συνεχίζεται η διαδρομή για την ανάδειξη του World Car

- Advertisement -

Η διαδρομή για την ανάδειξη των βραβεών για το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο συνεχίζεται με την επόμενη φάση να κάνει σταθμό στην έκθεση αυτοκινήτου της CES – LAS VEGAS στις 10 Ιανουαρίου 2019.

Η οργανωτική επιτροπή του θεσμού World Car ανακοίνωσε ότι μαζί με την ZF θα φιλοξενήσουν από κοινού μια συζήτηση στο Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας στις 10 Ιανουαρίου 2019 στις 1:00 μ.μ. με τον Tim Stevens (αρχισυντάκτη, CNET’S Roadshow και παγκόσμιος σκηνοθέτης) ως συντονιστής.

Το θέμα της ανοικτής συζήτηση θα είναι ” Η διασταύρωση της τεχνολογίας των καταναλωτών και της αυτοκινητοβιομηχανίας “. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι τεχνολογίες των καταναλωτών συνυπάρχουν επί δεκαετίες, αλλά ποτέ δεν είχαν την δυνατότητα τέτοις συζήτησης από κοινού. Γίνετε μέλος μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας για μια συζήτηση σχετικά με τις τεχνολογίες των καταναλωτών που θα σας βοηθήσουν να καταστήσετε πραγματικότητα τα πράγματα όπως τα αυτόνομα αυτοκίνητα.

Το πάνελ της συζήτησης θα περιλαμβάνει την Intel – Jack Weast, αρχιτέκτονα των αυτόνομων λύσεων οδήγησης, τον Arm – Robert Day, Διευθυντή, Λύσεις και Πλατφόρμας Αυτοκινήτου και NVIDIA – Rob Csongor, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή Αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η όλη συζήτηση θα γίνει στο περίπτερο της ZF που αποτελεί ένα από τους κορυφαίους πέντε ανεξάρτητους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτων παγκοσμίως, με εδραιωμένη εμπειρία σε αυτοματοποιημένα συστήματα οδήγηση. Ο ZF είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να φιλοξενήσει αυτή τη συζήτηση. Η εταιρεία έχει ήδη επιδείξει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο όχημα δοκιμής επιπέδου 4, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία κουτιού ελέγχου ZF ProAI με δυνατότητα AI και έχει ανακοινώσει μια κοινοπραξία συνεργασίας για να ξεκινήσει τη σειρά παραγωγής ενός Autonomous People Mover, το 2019.

Το Road to World Car είναι ένα ετήσιο ταξίδι που γίνεται σε συνεργασία με το Διεθνές Σαλόνι της Νέας Υόρκης. Η οργανωτική επιτροπή περιλαμβάνει περισσότερους από 80 διεθνείς δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο που δοκιμάζουν και ψηφίζουν τα επιλέξιμα οχήματα για το 2019.

Η επίσημη έναρξη του φετινού θεσμού πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 19 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει όταν οι νικητές δηλωθούν επισήμως σε όλες τις έξι κατηγορίες που περιλαμβάνει σε μια τελετή απονομής των βραβείων που θα γίνει επίσημα στην έναρξη του Σαλονιού Αυτοκινήτου της New York στις 17 Απριλίου του 2019.

Το World Car κάνει αρκετές στάσεις στην πορεία μέχρι την τελική ανάδειξη των νικητών. Η πέμπτη ετήσια εκδήλωση LA Test Drives ολοκληρώθηκε πρόσφατα στα τέλη Νοεμβρίου. Η εκδήλωση ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη με γη συμμετοχή 48 εκλεκτόρων που συμμετείχαν από 18 διαφορετικές χώρες σε όλη την εκδήλωση. Οι δημοσιογράφοι δοκίμασαν – οδήγησαν και ψήφισαν 38 υποψήφια αυτοκινήτων που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στις εγχώριες αγορές τους. Η ZF ήταν ο αποκλειστικός οικοδεσπότης του γεγονότος.

Ο ενθουσιασμός για την αντίστροφη μέτρηση του World Car Finals θα ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2019, όταν η KPMG ανακοινώνει τους κορυφαίους Top Ten για το World Car της Χρονιάς και τους Top 5 φιναλίστ στις άλλες κατηγορίες (World Luxury Car, World Green Car, World Performance Car, World Urban Αυτοκίνητο και το παγκόσμιο σχεδιασμό αυτοκινήτων του έτους).

Στις 5 Μαρτίου, η αντίστροφη μέτρηση – και ο ανταγωνισμός – γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός κατά τη διάρκεια μιάςστάσης στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου θα ανακοινωθούν οι τρεις φιναλιστ μαζί με το Παγκόσμιο Πρόσωπο της Χρονιάς του 2019.

Φυσικά, το ταξίδι τελειώνει με την τελετή απονομής των βραβείων grande finale στο άνοιγμα του New York International Auto Show την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Τα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου είναι το νούμερο ένα βραβείο του είδους του παγκοσμίως για έκτη συνεχή χρονιά, όπως αναφέρεται στην ανεξάρτητη έκθεση της Prime Research που δημοσιεύθηκε νωρίτερα φέτος.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -