Συνεργασία Autodoc με το WRC

- Advertisement -

Η Promoter του WRC έχουν συνάψει συμφωνία με την μορυφαία επιχείρηση πωλήσεων ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη την Autodoc που γίνεται ο επόμενος επίσημος συνεργάτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA.

Η Autodoc, η οποία εδρεύει στο Βερολίνο, δημιουργήθηκε το 2008 και αυξήθηκε ταχύτατα μέσα σε μια δεκαετία. Τώρα διανέμει εξαρτήματα αυτοκινήτων μέσω μιας ισχυρής φιλικής προς τον πελάτη ψηφιακής προσέγγισης σε 26 ευρωπαϊκές χώρες.

Η εταιρεία θα ενταχθεί στην οικογένεια του WRC από το Rallye Monte-Carloτον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς που θα γίνει 24-27 Ιανουαρίου και θα επωφεληθεί από την προβολή της τηλεοπτικής επωνυμίας στο πάρκο υπηρεσιών σε όλους τους ευρωπαϊκούς γύρους του WRC.

Η Autodoc θα απολαύσει επίσης εκτεταμένη online ενεργοποίηση στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς wrc.com και στις αυξανόμενες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, καθώς και βίντεο για παραγγελία για χρήση μέσω των δικών της καναλιών.

Η αυξανόμενη προσέγγιση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων για επιδιορθώσεις σημαίνει αποθήκες της Autodoc για περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια προϊόντα για 119 εμπορικά σήματα αυτοκινήτων σε τρεις τοποθεσίες στο Βερολίνο και ένα στην Πολωνία.

Η μεγαλύτερος κύκλος πωλήσεών της καλύπτει τα φρένα των αυτοκινήτων και τα κλασικά μέρη φθοράς όπως τα φίλτρα αέρα και λαδιού, τα λιπαντικά κινητήρων και τα μπουζί, καθώς και τα μεγαλύτερα εξαρτήματα όπως τα καλύμματα, οι εναλλάκτες και τα συστήματα εξάτμισης.

Υποστηρίζει τις πωλήσεις της με περισσότερα από 1600 μαθήματα σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να δείξει στους πελάτες πώς να αντικαταστήσουν τα μέρη από μόνοι τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος του διοργανωτή της WRC, Oliver Ciesla, καλωσόρισε την Autodoc στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο συνεργατών του πρωταθλήματος.

“Σε μια σχετικά σύντομη χρονική περίοδο, η Autodoc έχει εδραιωθεί ως ηγέτης της Ευρώπης σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό χώρο και η WRC είναι ευτυχής να προσφέρει την πλατφόρμα για περαιτέρω ανάπτυξη στους ευρωπαϊκούς αγώνες μας” , δήλωσε.

“Η προβολή στα τηλεοπτικά μας προγράμματα και η παρουσία της στο WRC service park στους ευρωπαϊκούς αγώνες θα αποτελέσουν άμεση επαφή με τους οπαδούς μας και τους πιθανούς νέους πελάτες στις αγορές στόχου της Autodoc“.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Autodoc, Alexej Erdle, δήλωσε ότι υπάρχουν σαφείς παραλληλισμοί μεταξύ της σκληρής φύσης της καθημερινής επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας και της WRC.

“Για μια στιγμή ψάχναμε για μια ευκαιρία να τοποθετήσουμε την ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία μας σε μια σημαντική χορηγία και από την αρχή ήταν ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να επιλέξουμε μόνο ένα εξαιρετικό άθλημα.

“Το WRC ενσαρκώνει ένα ισχυρό και άκρως ανταγωνιστικό αθλητικό γεγονός παγκόσμιας κλάσης στο οποίο φτάνουν οι κορυφαίοι μόνο οι πιο αφοσιωμένοι, καινοτόμοι και καλύτεροι παίκτες. Οι συγκρίσεις με την Autodoc είναι σαφείς», είπε.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -