Συντριβή και για τους Sesks και Johansson

- Advertisement -

Καταστροφικός εξελίχθηκε ο αγώνας της Πολωνίας για τον Mαrtiņš Sesks  και τον Sebastian Johansson που τέθηκαν εκτός μάχης πολύ νωρίς.

Ο 27χρονος πρωταθλητής του πρωταθλήματος FIA ERC Junior Mαrtiņš Sesks  από την κορυφή που βρισκόταν βρέθηκε στην τελευταία θέση της κατηγορίας στο RZM Ράλι Πολωνία μετά από έξοδο που είχε, ενώ  και ο Sebastian Johansson είναι επίσης εκτός αγώνα.

Το ταλέντο της ADAC Opel Rallye Junior Team Η Sesks βρισκόταν στην πρωτοπορία του αγώνα έχοντας ένα στενό προβάδισμα 6,1 δευτερόλεπτα μπροστά από τον συμπαίκτη Tom Kristensson, αλλά είχε μια συντριβή το πρωινό του Σάββατο στην ειδική διαδρομή 4 Stare Juchy, μόλις 1,5 χιλιόμετρο πριν την ολοκλήρωση της.

Ο Sesks βρέθηκε μέσα στις αυλακιές που δημιουργήθηκαν στους χωμάτινους δρόμους του αγώνα της Πολωνίας που του προκάλεσαν ανατροπή. Το Opel ADAM R2 του μπλόκαρε εν μέρει το δρόμο για όσους ακολουθούσαν πίσω του και παρόλο που φαινόταν ότι θα αναγκαστεί να αποσυρθεί επί τόπου, έφτασε στο τέλος της ειδικής μετά από μια καθυστέρηση άνω των 17 λεπτών.

Ωστόσο, το αυτοκίνητό του είναι βαριά κατεστραμμένο, θέτοντας σε κίνδυνο την ικανότητά του να συνεχίσει για την επόμενη ειδική. Υπάρχει μια ακόμη ειδική διαδρομή για την ολοκλήρωση του σημερινού πρωινού σκέλους πριν από το μεσημεριανό σέρβις και αν ο Sesks δεν μπορέσει να φτάσει εκεί με τη δική του δύναμη, θα αναγκαστεί να αποσυρθεί.

Η εξέλιξη αυτή με το ατύχημα του Sesks παρουσιάζεται ως μια χρυσή ευκαιρία τόσο για τον Kristensson όσο και για τον Efren Llarena της Ισπανικής ομάδας Ράλι, που και οι δύο ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στην κατηγορία U27. Επί του παρόντος κατέχουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα, με την διαφορά τους να είναι στα 16,1 δευτερόλεπτα.

Ο συνεργάτης του στην Opel, Sebastian Johansson, συνετρίβει επίσης στην ίδια ειδική, με τον ίδιο και τον συνοδηγό του Jesper Elfver να διαφεύγουν χωρίς τραυματισμό. Είχαν κρατηθεί μπροστά από τον Kacper Wróblewski που κάνει το ντεμούτο του στην ERC Junior U27 στην πέμπτη θέση πριν από τη συντριβή.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -