Ταχύτερος ο Georg LInnamae σταθερά μπροστά ο Solans

- Advertisement -

Συνεχίζονται τα δράματα στον εναρκτήριο αγώνα του ERC FIA στην Πορτογαλία καθώς με την ολοκλήρωση και της τρίτης ειδικής διαδρομής από τις 17 που περιλαμβάνει ο αγώνας αρκετά είναι τα πληρώματα που τέθηκαν εκτός μάχης.

Μετά τον Εσθονό Ken Torn αποχώρησαν ο Τσέχος Erik Cais και ο Ισπανός Efren Llarena ενώ ο Jose Pedro Fontes είναι τυχερός που επέζησε από ένα ταξίδι σε χαντάκι και εξακολουθεί να είναι στον αγώνα. Προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Bruno Magalhaes με τις αναρτήσεις που είναι υπερβολικά σκληρές σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες.

Ο Jose Pedro Fontes με το τέλος της ειδικής δήλωσε : « Ηταν μιά δύσκολη ειδική, τα ελαστικά μας δεν ήταν η σωστή επιλογή και βγήκαμε από το δρόμο, αλλά ευτυχώς συνεχίζουμε.

Ο Erik Cais που ήταν ο νυκτερινός ηγέτης του αγώνα είχε διπλή παρακέντιση ελαστικού καθώς προσέκρουσε σε μιά πέτρα. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω σε μιά εύκολη δεξιά στροφή υπήρχε μιά πέτρα δεν έκοψα και κτύπησα σε αυτή και δεν γνώριζα τη θα συμβεί. Λυπάμαι πολύ»

Ηταν η σειρά του Georg Linnamae να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στην ειδική με δεύτερο τον Nil Solans τέσσερα δέκατα πιό αργός νπου εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης του αγώνα.

Ο Linnamae πέρασε δεύτερος με +22,5 ακολουθούμενος από τον Araujo που είναι στην Τρίτη θέση γενικής.

«Αυτή ήταν μιά από τις καλύτερες ειδικές που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ηταν τελείως τρελό, πολύ γρήγορη αλλά και ολισθηρή. Τρελός συνδυασμός αλλά τα καταφέραμε, οπότε όλα είναι εντάξει» δήλωσε ο Linnamae

Ο Tempestini ακολουθεί στην 4η θέση με τους Batistoli και Pardo να συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

Περισσότερα από τον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη σε λίγο

ΠΗΓΗ: ERCFIA

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,749ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -