Τέθηκε επικεφαλής του Ράλι Κύπρος ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας

- Advertisement -

Φουριόζος ξεκίνησε το Ράλι Κύπρος 2020 ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό το Στέλιο Ηλιά στο Volkswagen Polo GTi R5.

Σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή του Αγίου Επιφανείου μια κλασική ειδική διαδρομή που επανήλθε στο πρόγραμμα μετά από αρκετά χρόνια.

Στην ειδική διαδρομή των 18,26 χλμ κινήθηκαν με μέση ωριαία ταχύτητα  τα 57,2 χλμ σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σταματώντας τα χρονόμετρα στο 19:08.6, για να τεθούν επικεφαλής του αγώνα.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο πολυπρωταθλητής της Μέσης Ανατολής και νικητής του Ράλι Κύπρος για επτά φορές Nasser Al Attiyah με συνοδηγό τον γάλλο Baumel στο επίσης Volkswagen Polo GTi R5 με διαφορά +9,7 δευτερόλεπτα από το Τσουλόφτα.

Στην Τρίτη θέση μετά την πρώτη ειδική είναι οι περσινοί πρωταθλητές Πέτρος Παντελή και Κύπρος Χριστοδουλίδης στην πρώτη τους εμφάνιση με αυτοκίνητο της κατηγορίας R5 ένα Citroen DS3 με διαφορά που ξεπερνά το ένα λεπτό από τον πρωτοπόρο του αγώνα.

Συναρπαστική προβλέπεται να είναι η μάχη για τη νίκη στο Ράλι Κύπρος που πέραν από 2ος γύρος του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής η κκάθε μέρα του αγώνα προσμετρά και ως ξεχωριστή για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι.

Από τα 24 πληρώματα που δήλωσαν αρχικά συμμετοχή ξεκίνησαν σήμερα την αγωνιστική δράση τα 21. Δεν λαμβάνουν μέρος στον αγώνα οι Χρίστος Σουτζής με τον Παναγιώτη Σιάλο, ο Κλεάνθης Ελληνας με τον Μιχαλάκη Μιχαήλ και ο Γεώργιος Ορφανού με τον Φίλιππο Φιλιππίδη.

Άτυχος από την εναρκτήρια ειδική διαδρομή στάθηκε ο νικητής του αγώνα το 2018 Σίμος Γαλαταριώτης με τον Αντώνη Ιωάννου στο Volkswagen Polo GTi R5 καθώς με το πέρασμα 18 πληρωμάτων από την πρώτη ειδική δεν παρουσιάζονται στους χρόνους. Οι πληροφορίες μας από τους ανθρώπους μας που βρίσκονται στην ειδική είναι ότι βρίσκονται στον αγώνα.

Εκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί ο χρόνος του Χρίστου Χριστοδούλου με τον Ευαγγέλο Ξενοφώντος με το Subaru Impreza STi που σημείωσαν τον πέμπτο χρόνο πίσω από τους Πανίκκος Πολυκάρπου και Κωσταντίνο Σιάλο που είναι στην 4η θέση με το Mitsubishi Lancer Evo IX.

Την πρώτη εξάδα της κατάταξης συμπληρώνουν οι Χρίστος Δημοσθένους με τον Κώστα Παύλου με το  Mitsubishi Lancer Evo IX ακολουθούμενοι από τους Κώστα Ζήνωνος, Παναγιώτη Γιάγκου Σοφή Ρούσο και Σάββα Σάββα που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα της κατάταξης.

Ο Χρυσόστομος Παντελή με τον Θωμά Θεοφάνους έχουν τεθεί επικεφαλής στην δικίνητη κατηγορία ακοκουθούμενοι από τα αδέλφια Νικόλα και Μάριο Χατζηματθαίου με τους Κωσταντίνο Τελεβάντο και Τάκη Σταύρου να είναι στην Τρίτη θέση.

Η ειδική βρίσκεται σε εξέλιξη.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -