Θετικός στο κορονωϊο ο Sergio Perez που μπήκε σε περιορισμό

- Advertisement -

Τον αντικαθιστά για το βρετανικό GP ο Nico Hulkenberg

Ως γνωστό σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολο που έχει αποφασιστεί για τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλοι οι συντελεστές του πρωταθλήματος της Formula 1 (οδηγοί, προσωπικό και δημοσιογράφοι) κάνουν τεστ για το νέο κορωνοϊό πριν από κάθε Grand Prix, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία και η απρόσκοπτη λειτουργία του αγωνιστικού τριημέρου.

Καθώς το επανασχεδιασμένο αγωνιστικό ημερολόγιο βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι οι συντελεστές βρίσκονται στην Βρετανία για τον 4ο αγώνα της χρονιάς αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα της Racing Point ανακοίνωσε ότι ο οδηγός της, Sergio Perez, βρέθηκε θετικός στο δεύτερο τεστ που έκανε για τον κορονωϊό, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ για τον Covid-19 ήταν “ασαφές”.

Με τα δεδομένα αυτά ο Sergio Perez μπήκε σε περιορισμό και δεν εμφανίστηκε σήμερα στα paddocks του Silverstone και δεν θα τρέξει στο Βρετανικό GP.

Λίγες ώρες μετά την διάγνωση ότι ο Μεξικανός Sergio Perez είναι θετικό σε Covid-19, η Racing Point ανακοίνωσε ότι ο Nico Hulkenberg θα τον αντικαταστήσει για τον βρετανικό GP που διεξάγεται στην πίστα του Silverstone.

Ο Γερμανός πιλότος αποχώρησε από την Formula 1 στο τέλος της περασμένης χρονιάς, όταν η Renault δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, η βρετανική ομάδα που είχε τη δυνατότητα να επιλέξει έναν εκ των δύο αναπληρωματικών οδηγών της Mercedes, Stoffel Vandoorne και Esteban Gutierrez επέλεξε τον Nico Hulkenberg που δεν τα κατάφερε να ανανεώση συμβόλαιο με άλλη ομάδα για φέτος.

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -