Το FBI ερευνά τη Tesla για παραποίηση στοιχείων

- Advertisement -

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The wall street journal η Tesla μπήκε στο μικροσκόπιο του FBI, με το τελευταίο να εξετάζει τα στοιχεία που δημοσίευσε η Tesla σχετικά με το ρυθμό παραγωγής του Model 3.

Όπως δημοσιεύει το autoblog.gr η έρευνα αυτή γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας για το αν η εταιρεία του Elon Musk εξαπάτησε τους επενδυτές, μετά από την μήνυση που κατέθεσαν εναντίον της αυτοκινητοβιομηχανίας του Musk, κατηγορώντας την πως τόσο η Tesla όσο και ο Musk γνώριζαν πως ο στόχος παραγωγής των 5.000 Model 3 ανά εβδομάδα μέχρι το τέλος του 2017 που είχαν ανακοινώσει μήνες πριν, ήταν αδύνατο να επιτευχθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες των ΗΠΑ εξετάζουν τα νούμερα που έχει δηλώσει η Tesla για την παραγωγή του Model 3 από την αρχή του 2017, αλλά και έως το τέλος του ίδιου έτους.

Η Tesla από την μεριά της απορρίπτει οποιαδήποτε παραβίαση στα νούμερα που ανακοίνωσε σχετικά με την παραγωγή του Model 3. Τονίζουμε ότι η Tesla κατάφερε να κατασκευάσει μόλις 2.700 Model 3 σε όλη τη διάρκεια του 2017.

Πηγή: autoblog.gr

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,687ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -