Το νέο ΔΣ της ΚΟΑ

- Advertisement -

Στο πηδάλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου βρίσκεται πλέων ο Μανώλης Κουλουμάς μετά από τις εκλογές που έγιναν στην 20η τακτική εκλογική συνέλευση της Ομοσπονδίας που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό μέγαρο της ΚΟΕ στη Λευκωσία.

Στην παρουσία 33 μελών ο κ. Μανώλης Κουλουμάς επικράτησε του ανθυποψηφίου του κ. Ανδρέα Τσουλόφτα με 24 ψήφους υπέρ έναντι 9.

Η εκλογική συνέλευση επικύρωσε και τα 14 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπου μετά το πέρας της συνέλευσης συνήλθαν στην πρώτη τους συνεδρία και καταρτίσθηκαν σε σώμα.

Πρόεδρος όπως προαναφέραμε είναι ο Μανώλης Κουλουμάς με αντιπρόεδρο τον Άνδρο Αντωνίου (Power Drift Clup), γραμματέας είναι ο Χρίστος Πολυκάρπου (Time Attack Club Cyprus)  και Ταμίας ο Κωσταντίνος Τελεβάντος (ΟΦΑ).

Μέλη του νέου Δ.Σ :  οι

Χαράλαμπος Τιμοθέου (ΟΦΑ),  Ανδρέας Αυγουστή και Μάριος Ολύμπιος (ΛΑΛ),  Πάμπος Λαός και Φλώρος Στυλιανού (ΣΑΛ), Γιώργος Μιχαόλας και Κώστας Κωσταντίνου (ΣΑΠ), Τάσος Παναγή και Νικ Κυριάκου (ΛΑΑ) Σταύρος Αντωνίου (CYDRA) και Αλέξης Γρηγορίου (ΚΟΦΑ)

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -