WRC: Η Citroen σύντομα θα επιλέξει το ρόστερ του 2014

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια του Ράλι Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη πριν την εκκίνηση δια στόματος Ιβ Μάτον η Citroen έκανε γνωστό ότι σε σύντομο διάστημα θα κάνει γνωστό ποιοι οδηγοί θα είναι στο ρόστερ της ομάδας. Το κριτήριο γι αυτόν θα αποτελούσε και το αποτέλεσμα του Ράλι Γερμανίας που τελικά ήταν πολύ ενθαρρυντικό και για τους δύο οδηγούς του αφού έκαναν το «1-3».

«Αυτό είναι το πρώτο ασφάλτινο ράλι αυτή τη χρονιά και χρειάζεται να έχω την σωστή πληροφόρηση σχετικά με το τι συμβαίνει σε αυτές τις συνθήκες. Έχω κάποιες ιδέες, αλλά θέλω την επιβεβαίωση από τα αποτελέσματα, πριν ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς και ξεκινήσω να έχω επαφές με οδηγούς», είπε ο Ματόν.

DS3WRC

Σχετικά με την επιστροφή του Νεβίλ τόνισε ότι: «Από την εποχή των trophys με την Citroen ήξερα ότι είναι πολύ γρήγορος αλλά πάντοτε δεν ήταν πολύ σταθερός και έκανε μερικά λάθη. Στην Φινλανδία έδειξε ότι είναι σε θέση να παλέψει για τη νίκη, όμως έκοψε ρυθμό για να τερματίσει τον αγώνα και πήρε μια πολύ καλή δεύτερη θέση. Ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό που είδα. Εάν θεωρήσουμε ότι είναι ο καλύτερος νέος οδηγός τότε σίγουρα θα ενδιαφερθούμε γι αυτόν», είπε ο Ματόν στο wrc.com.

 

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -