Ξεκίνησαν οι  δοκιμές της M-Sport στο Greystoke με το Rally1 του 2022

- Advertisement -

Την πρώτη δοκιμή με το αυτοκίνητο προδιαγραφών Rally1 πραγματοποίησε η M-Sport στο Greystoke, χωρίς πάντως να έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο που θα χρησιμοποιείται το 2022.

Μετά από τους απαραίτητους ελέγχους συστημάτων που έγιναν την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα του DirtFish, η συγκεκριμένη διαδικασία δοκιμών έγινε στο δάσος του Greystoke, όπου στεγάζεται ο μόνιμος χώρος δοκιμών της ομάδας. Το DirtFish πιστεύει ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα μουλάρι δοκιμής Fiesta και η δοκιμές έγιναν την περασμένη Τρίτη το πρωί.

Ο διευθύνων σύμβουλος της M-Sport Malcolm Wilson ήταν ευχαριστημένος με την πρώιμη πρόοδο του αυτοκινήτου.

Malcolm Wilson (GB) poses for a portrait during the FIA World Rally Championship 2017 in Leon, Mexico on March 9, 2017

“Είναι ακόμα πολύ νωρίς είναι το τεστ ανάπτυξης πραγματικά, αλλά πηγαίνει καλά”, δήλωσε ο Wilson στο DirtFish.

“Πάντα στοχεύαμε να το έχουμε στο δάσος αυτή την εβδομάδα, έτσι το να είμαστε εκεί στην ώρα μας είναι υπέροχο για την ομάδα και μια πραγματική επίδειξη της προσπάθειας που έχουν καταβάλει όλοι”.

Ερωτηθείς για την πρώιμη απόδοση του αυτοκινήτου, ο Wilson απάντησε: «Πρέπει να είναι καλό. Μόλις είχα τον Matthew Wilson στο τηλέφωνο να μου λέει ότι πρέπει να έρθω να ρίξω μια ματιά. Τα λόγια του ήταν: “Πολύ εντυπωσιακό”.

Οι κανονισμοί του 2022, καθώς και η παροχή υβριδικής ισχύος για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, μεταφέρουν επίσης στην κορυφαία μετάβαση του ράλι, πίσω το κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων και δεν θα εφοδιάζονται με ενεργό διαφορικό. Το αυτοκίνητο λειτουργούσε με το ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης της ομάδας για την επόμενη σεζόν όπως και τις νέες αναρτήσεις.

“Το αυτοκίνητο είναι εντελώς νέο από την τρέχουσα Fiesta WRC”, δήλωσε ο Wilson.

“Προφανώς, ο βασικός κινητήρας παραμένει από αυτό το έτος, αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει μεταφορά. Είναι όλα νέα ανάρτηση, νέα γεωμετρία, ηλεκτρονικά – τα πάντα.

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να γίνουν κάποιες πρόωρες δοκιμές και να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μίλια, μόνο και μόνο για να δούμε πού βρισκόμαστε με τα πάντα. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος και ανυπομονώ να το δω με τα μάτια μου.”

Σύμφωνα με το DirtFish το νέο αυτοκίνητο στην πρώτη του δοκιμή στο χώμα συμπλήρωσε κοντά στα 250 μίλια ή 400 χιλιόμετρα τις πρώτες δύο ημέρες δοκιμής.

ΠΗΓΗ: DirtFish

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,430ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -