Ξεκίνησε η διαδικασία για τα World Car Awards του 2021

- Advertisement -

Ο δρόμος για τα βραβεία Παγκόσμιο Αυτοκίνητο του 2021 ξεκίνησε επίσημα με το άνοιγμα της υποβολής προτάσεων για τις διάφορες κατηγορίες.

Ενα ετήσιο ταξίδι με την συμμετοχή 90 κριτών τους ειδικού τύπου από όλο το πλανήτη που δοκιμάζουν και αξιολογούν το κάθε κατάλληλο μοντέλο για τα βραβεία 2021 και με την ψήφο τους μέσα από διάφορα στάδια καταλήγουν στους φιναλιστ και στους τελικούς νικητές.

Φέτος τα πράγματα όμως θα είναι διαφορετικά. Δεν θα υπάρξουν τόσες στάσεις στην πορεία αλλά το grande finale του WCA έχει προγραμματιστεί για άλλη μια φορά να πραγματοποιηθεί ζωντανά στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 31 Μαρτίου 2021 κατά την ημέρα των επισκεπτών του ειδικού τύπου.

Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την πορεία με την πανδημία του κορωνοϊού το πώς θα εξελιχθεί και το κατά πόσο θα μπορούν να γίνουν απρόσκοπτα τέτοια μεγάλα γεγονότα.

Τα World Car Awards (WCA) είναι περήφανα και ενθουσιασμένα που ανακοινώνουν το νέο διαγωνισμό και μαζί με αυτό και τον ολότελα νέο Worl Car TV. Μέσα από αυτό θα γίνεται παρουσίαση των υποψηφίων μοντέλων ενώ ο κόσμος θα μπορεί να γνωρίσει τους διεθνείς κριτές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους καθώς και να προσφέρει στους θεατές επισκοπήσεις και σχετικά σχόλια με τα επιλέξιμα οχήματα που θα διεκδικούν τα βραβεία του 2021.

Τα φετινά βραβεία θα δωθούν για το World Car of the Year, World Luxury Car, World Performance Car, World Urban Car και το βραβείο για τον Παγκόσμιο Σχεδιασμό Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Άλλο περιεχόμενο θα καταγραφεί στις στιγμές ορόσημων των βραβείων, όπως η αντίστροφη μέτρηση των τελικών νικητών του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου και η ανακοίνωση των νικητών στις 31 Μαρτίου 2021.

Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί το Σαββάτο 5 Σεπτεμβρίου 2020 με την παρουσία των Siddharth Vinayak Patankar από την Ινδία και του Scotty Reiss από τις ΗΠΑ.

Τα μέλη που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή από προηγούμενη διαδικασία

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του World Car Finals θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου 2021 καθώς οι κριτές θα ψηφίζουν τα αγαπημένα τους μοντέλα και οι εμπιστευτικές ψηφοφορίες τους θα καταγράφονται από τη διεθνή λογιστική εταιρεία KPMC.

Πρώτα θα ανακοινωθούν τα Top 10 και τα Top 5 σε κάθε κατηγορία θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 και θα ακολουθήσουν οι κορυφαίοι τρείς φιναλιστ που θα ανακοινωθούν την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021.

Η τελετή ανάδειξης των νικητών και η συνέντευξη τύπου των βραβείων grande finale θα δηλώσουν επίσημα τους νικητές και στις πέντε κατηγορίες οχημάτων στις 31 Μαρτίου 2021 στη Νέα Υόρκη. Να τονίσουμε ότι ο φετινός διαγωνισμός σηματοδοτεί το 16ο έτος της συνεργασίας των World Car Awards με την New York Auto Show.

Η προσωρινή λίστα των επιλέξιμων οχημάτων δημοσιεύεται τώρα στον ιστότοπό μας: worldcarawards.com

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,867ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -