Υπόγραψε συμφωνία η McLaren με το 13χρόνο Ugo Ugochukwu

- Advertisement -

Η McLaren Racing ανακοίνωσε χθές Δευτέρα ότι υπέγραψε μακροπρόθεσμη συμφωνία με τον Νιγηριανό οδηγό Ugo Ugochukwu, ο οποίος πρόσφατα στέφθηκε πρωταθλητής karting στην Ευρώπη.

Ο 13-χρονος που θεωρείται Αμερικάνος οδηγός καθώς γεννήθηκε εκεί είναι πολλά υποσχόμενος, έχοντας ήδη κερδίσει αρκετούς τίτλους στην νεαρή καριέρα του στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με πιο πρόσφατο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα OKJ της FIA, το 2020.

Η συμφωνία παρέχει στη McLaren Racing την επιλογή για να τρέξει ο Ugo για αυτήν στο μέλλον, ενώ η βρετανική ομάδα θα υποστηρίξει την ανάπτυξη και την εξέλιξή του μέσων των μικρότερων κατηγοριών του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Zak Brown Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing δήλωσε: « Παρακολουθούμε την πρόοδο του Ugo με μεγάλο ενδιαφέρον, οπότε όταν η ευκαιρία να υπογράψουμε μαζί του έγινε διαθέσιμη δεν είχαμε κανένα δισταγμό να προχωρήσουμε σε αυτό. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο να παρέχουμε στον Ugo τη σωστή υποστήριξη όταν την χρειάζεται για να τον βοηθήσουμε να εκπληρώσει τις δυνατότητες του»

Ο Διευθυντής της ομάδας McLaren F1 Andreas Seidi ανάφερε: « Ο Ugo είναι ένα πολλά υποσχόμενο νέο ταλέντο με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης. Ενώ είναι ακόμα νωρίς στην καριέρα του, είναι σαφές ότι έχει τα συστατικά για να είναι επιτυχής στο αθλημα. Αυτή η υπογραφή αντικατοπτρίζει την επαναπροσατανολισμένη προσέγγιση μας για τον εντοπισμό και την υποστήριξη νέων ταλέντων, μακριά από ένα επίσημο πρόγραμμα νέων οδηγών σε μια προσαρμοζόμενη βάση»

Τέλος ο νεαρός οδηγός Ugo Ugochukwu δήλωσε: « Είναι τιμή μου να υπογράφω από μια τόσο εμβληματική ομάδα όπως η McLaren Racing τόσο νωρίς στην καριέρα μου. Το να έχεις την υποστήριξη της McLaren είναι φανταστικό και αυτό που ονειρεύεται κάθε νέος οδηγός. Είμαι επικεντρωμένος αυτή τη στιγμή στην ανάπτυξη ως οδηγός και δρομέας οπότε έχοντας την McLaren στο πλευρό μου μπορεί να με βοηθήσει μέσα και έξω από την πίστα».

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,912ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -