Ζωτικής σημασίας γνώσεις προσφέρει ο Ken Torn στο τιμόνι του Ford Fiesta Rally3

- Advertisement -

Η M-Sport Poland δήλωσε ότι το παγκόσμιο ντεμπούτο του Ford Fiesta Rally3, του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς προσβάσιμους στην τετρακίνησης της FIA, τους έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουν ζωτικής σημασίας γνώσεις.

Ο Ken Torn, ο κυρίαρχος πρωταθλητής ERC3/ERC3 Junior, οδήγησε το Fiesta Rally3 στην 11η συνολική κατάταξη, 1,5s από την κορυφαία 10, στο O.K. Auto-Ralli νωρίτερα αυτό το μήνα που προσμετρά στο φινλανδικό πρωτάθλημα.

Αλλά εκτός από την υψηλή συνολική τοποθέτησή του, ο Torn παρήγαγε μια σειρά από αξιοσημείωτες παραστάσεις στις ειδικές διαδρομές για να υπογραμμίσει το ρυθμό και τις δυνατότητες του Fiesta Rally3 και της κατηγορίας γενικά.

Αυτές περιλάμβαναν μια ξεχωριστή προσπάθεια στην ειδική διαδρομή 4 των 14,37 χιλιομέτρων, την οποία ολοκλήρωσε ο μόλις 18 ετών μπροστά από τα αυτοκίνητα Rally2.

Η M-Sport Poland δήλωσε: «Έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, η οποία είναι το κύριο πράγμα καθώς συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και να αναπτύσσουμε το Fiesta Rally3».

Τα αυτοκίνητα Rally3 με ελαστικά Pirelli, συμπεριλαμβανομένου του Fiesta Rally3 από την M-Sport, θα χρησιμοποιηθούν ως στάνταρ οχήματα στο Πρωτάθλημα Νέων FIA ERC, το οποίο ξεκινά με το 77ο Ράλλυ Πολωνίας που θα γίνει από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ERCFIA

Photo: Taneli Niinimäki/AKK

Stay Connected

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
3,874ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -